Kalandozásaim Norvégiában

Miért éppen Norvégia?

Miért éppen Norvégia?

Tripadvisor

2017. szeptember 17. - Helga Viking

Létezik egy rendkívül hasznos oldal, bizonyára te is ismered, Tripadvisor-nak hívják. Mindenféle utazók személyesen írják meg különféle tapasztalataikat az általuk meglátogatott helyekről. Könnyű belátni, hogy miért jó a Tripadvisor: a szolgáltatók, helyi tulajdonosok nyilván mind szépeket írnak magukról a saját weboldalukon. Itt azonban olyanok véleményét olvashatod el, akik valóban jártak ott, igénybe vették a szolgáltatást, ha arról van szó, és a saját, személyes tapasztalataikat osztják meg.

Nem a Tripadvisornak akarok reklámot csinálni, hanem magamnak :) Nekem is van Tripadvisor fiókom, ahol egyelőre a norvégiai kalandjaim kerülnek megosztásra. Sajnos csak angolul, mert egyelőre nem találtam olyan lehetőséget, hogy több nyelven is lehetne véleményeket írni. Mindenesetre, ha érdekel, mit és hogyan tapasztaltam utazásaim során, ajánlom figyelmedbe az ott megjelent review-imat.

Eddig 8 jelent meg, ebből 7 szól Norvégiáról. Az előző bejegyzésben említett, legendás Sverd i fjell, a gyönyörű környezetben található Utstein kolostor, a Stavanger szívében található két régi udvarház, a Ledaal és a Breidablikk, valamint még néhány múzeum került feldolgozásra eddig. Jó hír, hogy egyrészt további cikkek vannak folyamatban általam (vagyis írom, amikor épp nem kirándulok, vagy eltévedek), másrészt pedig ennek a blognak az elindítására többek közt az ösztönzött, hogy valahol magyarul is meg tudjam osztani a leírásaimat. Egyelőre talán kevés magyar jön turistának ide, de dolgozni annál többen. Nekik is szükségük lehet jó tippekre a hétvégi kikapcsolódáshoz. Az otthoni turistáknak említem, akik már törik a fejüket, hogy jó lenne ide elhoppanálni, hogy jövőre a WizzAir indít közvetlen járatot Stavangerbe. Márciustól olcsón és gyorsan lehet ide ellátogatni. Tehát, utazók, hajrá, és figyelem! Tartsátok az egyik szemeteket a skyscanneren :)

süti beállítások módosítása